Support

Steun of help ons!

PURE! Dream Centre helpt kinderen, jongeren en moeders in Cambodja. Wil jij ook bijdragen aan een betere toekomst in Cambodja? PURE! Dream Centre biedt diverse donatie- en sponsormogelijkheden. Door middel van een kleine financiële bijdrage kan PURE! Dream Centre ervoor zorgen dat het project doorgaande fondsen krijgt. De donaties worden voor 100% besteed aan onder andere kwalitatief goed onderwijs, lesmaterialen, gezond voedsel voor de kinderen en de begeleiding van de families in de community.  

 

ANBI
Per 28-05-2014 is stichting PURE! Dream Centre een ANBI. Dit wil zeggen een Algemeen Nut Beoogde Instelling en belasting aftrekbaar voor particulieren en bedrijven. Voor meer informatie hierover neem contact op met de belastingdienst.

Bankgegevens
Stichting PURE! Dream Centre te Maastricht, Nederland
ING rekening nummer: 6580659
SWIFT/BIC: INGBNL2A
IBAN code: NL72INGB0006580659

Fundraise voor ons

Het hele jaar organiseren wij tal van activiteiten en projecten. Om dit allemaal goed te kunnen organiseren doen we regelmatig een beroep op ons team van vrijwilligers.

Wil jij PURE! Dream Centre helpen om samen een verschil te maken en de kinderen in Nederland voor te lichten over ons werk in Cambodja? Samen kunnen wij bijvoorbeeld een sponsoractie opzetten bij een plaatselijke instelling of school.

Lijkt dit je wat? Of heb je andere ideeën? Neem dan contact op met ons!

PURE! Dream Centre verzorgt zelf ook presentaties voor bedrijven en andere instellingen. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Sponsor een PURE! kind

Op ons PURE! Dream Centre bieden wij aan kinderen een stimulerend en veilige omgeving, waarin de kinderen kunnen studeren, leren en spelen met hun vriendjes. Hier worden ze gewaardeerd en gerespecteerd en er wordt naar ze geluisterd.

Wij zoeken voor deze kinderen sponsoren. Door één van deze kinderen te sponsoren helpt u mee aan een betere toekomst voor dit kind.

Maak al een verschil voor 15 of 20 euro per maand!

We hebben twee sponsorprogramma’s op ons PURE! Dream Centre. Voor 20 euro per maand kunt u een van onze kinderen steunen in het onderwijsprogramma en voor 15 euro per maand maakt u al het verschil waardoor wij kunnen zorgen voor dagelijks een warme voedzame maaltijd voor onze kinderen.

Educatieprogramma:

Het eerste programma voorziet in een belangrijk basis deel van de kosten voor het educatieprogramma. Met het sponsorgeld kunnen wij structureel salarissen, lesmaterialen en boeken, schooluniformen maar ook bijvoorbeeld de elektriciteitsrekening van de school betalen.

Lunchprogramma:

Het tweede programma biedt een belangrijke bijdrage in de kosten van het lunchprogramma plus een deel van de hygiënekosten die we voor ieder kind moeten maken. Op iedere schooldag serveren wij onze kinderen een voedzame lunch. Kosten voor onder meer de kok, het gas waarop gekookt wordt en de ingrediënten worden voor een belangrijk deel vergoed middels dit sponsorprogramma. Alle kinderen douchen zich minimaal één keer per week op ons centrum. Daarnaast poetsen ze iedere dag hun tanden. Er wordt dus nogal wat zeep, shampoo en tandpasta gebruikt per maand per kind. Een deel van deze kosten wordt ook door dit programma gefinancierd.

Voor meer informatie omtrent het sponsorprogramma kunt u contact opnemen met joyce@www.puredreamcentre.org